Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Wallstreet Beursfuif

Wallstreet Beursfuif

zaterdag 24 september 2011

Sporthal Ruiselede
Tieltstraat, 8755 Ruiselede


9:00 (einde rond 5:00)
chirofuif

€ 4
€ 5
www.wallstreet-beursfuif.be/


Omschrijving

Wallstreet Beursfuif 2011
In barre beurstijden komt deze beursfuif misschien wel het meest tot zijn recht. Ideaal om te proeven van het beursprincipe in een andere dimensie. Kenmerkend is de succesformule van een stevige Line-up en de veranderende prijzen die door middel van het beursprincipe iedere 20 à 25 min wijzigen. Zo is er telkens wel iets aan een spotgoedkope prijs. Voor diegene waarbij het iets meer mag zijn, is er naast... een cocktailbar ook Duvel en Leffe aanwezig; in glas uiteraard.

Met andere woorden: maxipret!
Tot dan!

*** Line-up ***

Fredo & Thang
*Maken nu furore onder hun nieuw project: Villa waarbij ze vooral internationale potten willen breken. Naast hun eigen Single ‘Beats of Love’ maakten ze reeds remixen voor artiesten als Moby, Gorillaz en Ali Love; maar de remix 'Rolling in the deep' van Adele mag je gerust bovenaan de stapel leggen. Hier bovenop konden ze alvast de menigte van Les Ardentes & Pukkelpop bekoren!

http://www.youtube.com/wat​ch?v=XUvDWCTeOwY
http://www.youtube.com/wat​ch?v=FogQA55WByc&feature=r​elated
http://www.youtube.com/wat​ch?v=tiRqM4wqf3Y
http://www.youtube.com/wat​ch?v=qY9imdsWgqQ

Biggy & Smalls (Laundry Day, Feest in ’t Park, #1 ‘My Set Rules’, afterparty Marktrock)
*Kwamen als winnaar uit de bus van het JIM-tv programma ‘My Set Rules’ en ook op de ‘I love Techno Dj –Contest’ eindigden ze verdienstelijk tweede. Ze maken indrukwekkende Mash-ups door zoveel mogelijk nummers in een bepaald aantal minuten te mixen; met 46 nummers in 5 minuten toch heel indrukwekkend. Allemaal te beluisteren in onderstaande link. Onder het motto: ‘the crowd just want to have a party’ sturen ze de beats door de luidsprekers.

http://vi.be/Biggyandsmall​s
http://www.mediafire.com/?​tdhytywmzmw

T.Mastis (Suikerrock, Pukemarock, Laundry Day, Mish Mash)
* Na hun passage van vorig jaar, waren ze zeker en vast terug welkom. Hun stijl wordt vooral omschreven als een blender van verschillende genres. Ze deden reeds enkele befaamde festivals aan en ook dit jaar staan ze opnieuw op Laundry Day. Daarnaast waren ze ook te horen als Guest Dj met 1 van de betere mixen in het onderdeel ‘sound of Mish Mash’ in het programma van ‘ The sound of Sam’, ook hier onderstaande link.

http://www.stubru.be/media​/soundofmishmashmettmastis
http://soundcloud.com/tmas​tis

Dj Yarne (Drink For Life, Oogstfeesten, Rockoekoe)
*Kreeg op zijn tiende reeds een mengpaneel cadeau en sinds een plaatselijke 100-dagen fuif is de trein voor hem vertrokken. Hij staat vooral gekend in the East-Side waar hij onder andere resident Dj is in de Chapiteau.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten