Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

SMS Wall

Op zoek naar wat extra animatie voor jouw fuif? Of een manier om nog wat extra te verdienen? Dan is een SMS-wall huren de oplossing.
Geen investeringen, maar extra fun en inkomsten verzekerd!

Fuifen worden des te leuker als er voor het publiek ook een manier is om met elkaar te communiceren door spannende of grappige boodschappen te versturen. Vandaar dat onze SMS-walls zo populair zijn. Sommigen willen een boodschap sturen naar hun vriend of vriendin, anderen willen net aandacht van iemand waar ze verliefd op zijn. Of ze willen promotie maken voor een fuif, een andere wil absoluut laten weten dat hij of zij vanavond gaat feesten tot morgenvroeg... het maakt allemaal niet uit, het kan allemaal met een SMS-wall.

Ik wens "vrijblijvend" meer info over de SMS-walls Contact

Hoe werkt de SMS-wall van PartyOn?

Bij het ontwerpen van de SMS-wall was de focus "eenvoud en low-cost". Het gebruiken van onze SMS-wall vergt dan ook geen enkele investering, je loopt enkel het risico dat je extra verdient! Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een groot scherm en internettoegang (via kabel of wifi). Dat scherm kan een TV-scherm zijn, maar kan ook geprojecteerd worden via een beamer.
Na installatie surf je naar een uniek internetadres bv. www.partyon.be/smswall/naamfuif en de SMS-wall is live! Zo eenvoudig is het.

Hoe SMS-berichten op SMS-wall krijgen?

Wij zorgen voor een uniek keyword. Telkens iemand een bericht stuurt naar onze unieke shortcode met dat keyword dan zal het bericht verschijnen op het scherm. Stel dat het keyword 'RELAX' is dan zal het bericht 'RELAX waar is dat feestje, hier is dat feestje' op het scherm verschijnen als 'waar is dat feestje, hier is dat feestje'. De laatste tien berichten verschijnen in rotatie op de wall.

Hoe verdien je met de SMS-wall?

De wall werkt met betalende berichten (dit wordt ook vermeld op de wall zelf) en per bericht ontvang je als organisator een commissie. Je kan het aantal berichten en dus verdiensten volgen in de account die je ontvangt bij het bestellen van de SMS-wall.

Interesse om een SMS-wall te huren?

Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. Graag bezorgen we jou de nodige informatie over inkomsten en voorbeelden.

Ik wens "vrijblijvend" meer info over de SMS-walls ContactNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten